Noutăți 

ABONAMENTELE: TREI REZOLVĂRI PERFECTE PENTRU TESZT

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timişoara vine în întâmpinarea publicului cu trei tipuri de abonamente valabile pe durata Festivalului Euroregional de Teatru Timişoara (TESZT), eveniment care se va desfăşura în perioada 24-31 mai 2014. Concepute flexibil și accesibil, abonamentele oferă trei rezolvări perfecte pentru TESZT.
În ediția a șaptea a festivalului TESZT, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timișoara va găzdui spectacole și artiști din România, Ungaria și Serbia, într-o selecție ce ilustrează coerent noile direcții teatrale, culturale și artistice din euroregiune.

TEATRUL MAGHIAR TESZTEAZĂ

Vă invităm la cea de-a șaptea ediție a Festivalului Euroregional de Teatru (TESZT) aflat sub semnul multiculturalităţii și al dialogurilor culturale. Evenimentul s-a impus, în acest răstimp, ca o platformă internațională pentru întâlniri între culturi, arte și oameni de teatru din diferite regiuni ale Europei. În perioada 24-31 mai 2014, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara va găzdui spectacole și artiști din România, Ungaria și Serbia, într-o selecție ce ilustrează coerent noile direcții teatrale, culturale și artistice din regiune.
înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8

CU SPRIJINUL

PARTENERI MEDIA

ORGANIZATOR300077 Timișoara, România
Str. Alba Iulia nr. 2

Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com