Noutăți 

Fii parte a unui spectacol la TESZT!

Anunț pentru participare la un workshop teatral

Lansăm un apel pentru înscrierea tuturor iubitorilor de teatru la unul dintre cele mai interesante spectacole ale Festivalului Euroregional de Teatru TESZT de anul acesta. Spectacolul portughez Coji de ouă, prezentat în data de 29 mai, se va juca cu participarea activă a publicului timișorean. 

Timișoara în al nouălea TESZT!

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” anunță iubitorii de teatru ce îi așteaptă în al nouălea TESZT: spectacole provocatoare, prieteni vechi și colaborări mult așteptate vor umple sălile săptămânii 22-29 mai 2016. Biletele pot fi achiziționate începând cu 6 aprilie.

A noua ediție a Festivalului Euroregional de Teatru Timișoara TESZT aduce în Timișoara spectacole din zece țări: Serbia, Ungaria, Slovenia, Bulgaria, Croația, Italia, Portugalia, Bosnia și Herțegovina, Belgia și Macedonia.

Ca în fiecare an, TESZT debutează cu o premieră marca Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara. Din nou e vorba de o coproducție, de data aceasta cu Teatrul Kosztolányi Dezső din Subotica, Serbia: „Maghiar”, în regia unui lider al scenei teatrale est-europene, Urbán András.

Abonamente și bilete la spectacolele din programul TESZT

Cea de-a opta ediție a Festivalului Euroregional de Teatru Timișoara TESZT adună trupe deja cunoscute, dar și altele nemaivăzute din Croația, Muntenegru, Ungaria, Serbia, Slovenia și România.

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” pune la dispoziția pasionaților de teatru două tipuri de abonamente, valabile pe durata Festivalului Euroregional de Teatru Timişoara (TESZT), care se va desfăşura în perioada 23-30 mai 2015. 

Trupele din regiune strâng rândurile: se apropie festivalul TESZT

Cea de-a opta ediție a Festivalului Euroregional de Teatru TESZT are loc anul acesta între 23 și 30 mai. Spectacole din Croația, Muntenegru, Ungaria, Serbia, Slovenia și România vor îmbia publicul la dialog cultural în sălile Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergelyˮ din Timișoara.

A început numărătoarea finală… au mai rămas numai câteva zile până la începerea TESZT-ului

Conform tradiţiei, în ultima săptămână a lunii mai, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara organizează Festivalul Euroregional de Teatru, TESZT, ajuns anul acesta la cea de-a şaptea ediţie. Între 24 şi 31 mai, Teatrul nostru găzduiește câteva dintre cele mai bune spectacole din regiunea DKMT.

CU SPRIJINUL

PARTENERI MEDIA

ORGANIZATOR300077 Timișoara, România
Str. Alba Iulia nr. 2

Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com