Noutăți 

Workshop de colaje cu Benedek Levente

Benedek Levente lucrează în continuare la lucrările care pot fi oricând încadrate în expoziția COLL[AGE] - și vă invită să contribuiți cu propriile materiale - afișe, flyere, bilete de tren, film sau teatru, fotografii etc. bucățele de momente păstrate cu atenție în sertarul clipelor care au contat. 

Biletele pentru Festivalul Euroregional de Teatru TESZT s-au pus în vânzare

Nouă spectacole extraordinare pot fi văzute în perioada 20-26 mai la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” în cadrul Festivalul Euroregional de Teatru Timișoara - TESZT, iar biletele s-au pus în vânzare la casieria teatrului și pe www.biletmaster.ro Trupele invitate sunt din Novosibirsk, Grenoble, Antwerp, Ljubljana, Koln, Tatabánya și București, iar teatrul-gazdă își va prezenta cele mai recente două producții.
 

JumătaTESZT – bugetul redus restrânge programul festivalului care începe în zece zile

Festivalul Euroregional de Teatru Timișoara – TESZT, ajuns la a douăsprezecea ediție, își restrânge considerabil programul inițial în urma adoptării bugetului Teatrului Maghiar „Csiky Gergely” Timișoara. Pentru a păstra continuitatea și relația cu spectatorii fideli spiritului TESZT, în 20-26 mai 2019 vom organiza un TESZT cu program redus, o ediție de avarie.

COLL[AGE] - vernisaj expoziție Benedek Levente

Benedek Levente, artist plastic. Este de zece ani graficianul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely" și al Festivalului Euroregional de Teatru Timișoara (TESZT). Ultima sa expoziție a avut loc în urmă cu nouă ani.
 

Colectionează de cincisprezece ani afișe, flyere, brățări, stickere, fotografii, bilete de teatru și de concert. Toate amintirile tipărite care îi ies în cale și cu care are o anumită legătură. În ultimul an și jumătate le-a folosit pentru a crea colaje.

Atelier de actorie cu Vito Weis & Uroš Kaurin la TESZT – Fii propriul tău erou!

Festivalul Euroregional de Teatru Timișoara – TESZT organizează în perioada 22-25 mai un atelier gratuit pentru tineri actori și studenți la actorie, coordonat de actorii Vito Weis și Uroš Kaurin. Cei doi  actori din Maribor au câștigat deja cel mai important premiu pentru tineri actori în Slovenia – Premiul Borštnik, iar activitatea lor include colaborări cu regizori celebri precum: Bojan Jablanovec, Oliver Frljić sau Jernej Lorenci.

Oare cea mai mare nebunie e să ai încredere?


Ultimul spectacol din Festivalului Euroregional de Teatru Timișoara, Henric al IV-lea a smuls ropote de aplauze din partea spectatorilor.  

CU SPRIJINUL

PARTENERI MEDIA

ORGANIZATOR300077 Timișoara, România
Str. Alba Iulia nr. 2

Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com