Blog 

Nu trageți în lebede

Între basm și realitate. Între bucurie și tristețe. Între trecut și prezent. Lacul lebedelor revăzut e o fuziune complexă între toate cele menționate mai sus. De la muzică clasică, la coregrafii impresionante, de la povestea readaptată la personaje neașteptate, Lacul lebedelor revăzut transmite emoții puternice, stări de veselie, râsete dezlănțuite, dar și învățături fățișe.

Plăsmuiri și realități virtuale

Captiv în mod voluntar al unei existențe rezultate din plăsmuirile propriei conștiințe, Hamlet-sociopatul poartă lupte atât fizice, cât și la nivel intelectual cu tot ceea ce el urăște.

Zi-le MC Hamlet

Sociopath/Hamlet pune în scenă povestea, foarte la modă printre comunitățile underground actuale, a inadecvatului, a personajului independent și autonom, care deține adevărul absolut.

A (nu) se interveni

Nu interveniți dacă nu ești de profesie este inserat într-unul din colajele realizate de Benedek Levente, Însa pur Și simplu nu mă pot, sau nu ne putem, abține. Expoziția îți ia ochii din momentul in care pășești înăuntru, te lovește prin diversitate și alternanță, pop-peceristă pe alocuri în culori, făcându-te să sari de la un tablou la altul mult mai repede decât ar fi frumos. Și cazul. Dar pur și simplu nu ai răbdare.


Workshop de colaje cu Benedek Levente


Benedek Levente lucrează în continuare la lucrările care pot fi oricând încadrate în expoziția COLL[AGE] - și vă invită să contribuiți cu propriile materiale - afișe, flyere, bilete de tren, film sau teatru, fotografii etc. bucățele de momente păstrate cu atenție în sertarul clipelor care au contat. 

CU SPRIJINUL

PARTENERI MEDIA

ORGANIZATOR300077 Timișoara, România
Str. Alba Iulia nr. 2

Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com