Hírek 

VÁLTSON BÉRLETET AZ IDEI TESZTRE!

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház megkezdte a jegyek és bérletek árusítását az idei Temesvári Eurorégiós Színházi Találkozó előadásaira, melyekre május 24-31. között várjuk az érdeklődőket.

A már hagyományossá vált TESZT fesztivál az évek során egyfajta szemléje lett a régió színházaiban aktuálisan futó előadásoknak. A fesztivál idei programjába többnyire olyan előadások kerültek be, melyek valamilyen formában a múlt és múltfeldolgozás kérdéseit helyezik a középpontba, de az előző évekhez hasonlóan a temesvári magyar színház három idén bemutatott produkcióját is megtekinthetik a fesztivállátogatók.

A szervezők ebben az évben három különböző bérletcsomaggal várják a színházkedvelőket.
Az 50 lejes kedvezményes bérlet, diákok és nyugdíjasok részére, valamint a 100 lejes felnőtt bérlet 6 előadás megtekintésére nyújt lehetőséget. A bérlet 5 darab szabadon választható és egy bónusz előadást tartalmaz.

A fesztivál minden meghívott előadására érvényes bérlet idén 150 lejbe kerül. A 10+1es csomag esetében 10 szabadon választható, illetve egy bónusz előadáson vehetnek részt a színház látogatói.

A fesztivál meghívott előadásait bérleten kívül 20 lejes (kedvezményesen 10 lejes) áron tekinthetik meg az érdeklődők. Az egy hetes színházi programba beválogatott saját előadásainkra pedig ezúttal is 16 és 10 lejes (kedvezményesen 8 és 5 lejes) áron válthatnak majd jegyet.

Jegyek és bérletek a színház jegyirodájában kaphatóak, minden hétköznap délután 4 és este 7 óra között, illetve minden előadás előtt egy órával; cím: Alba Iulia utca 2. Szám, telefon: 0356-450.606, e-mail cím: ticket@tm-t.ro. Online jegyvásárlás a www.biletmaster.ro címen lehetséges.

A fesztivál előadásaira és programjaira vonatkozó további információk a www.teszt.ro weboldalon találhatók.


Szeretettel várunk mindenkit!


TÁMOGATÓK

MÉDIAPARTNEREK

SZERVEZŐ300077 Temesvár, Románia
Alba Iulia utca 2. szám
Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com