Blog 

Macsó férfiak és gyengéd érintések

Pászka Gáspár-Csongor

 

Mediterrán hangulatú zene fogad minket, amint belépünk a térbe. A díszlet jelentős része egy hajó alakú bárpult, amely mögött egy fekete táblán Dél-Európa térképe látható.

Macbeth a lyukas kezű fúriák markában

Pászka Gáspár-Csongor

 

Van egy politikailag inkorrekt világ, ahol kijelentik, hogy a hatalom átvétele innentől öröklés útján történik. De úgy tűnik, hogy a hatalom átszerveződését nem csak a földi szféra befolyásolja, hanem olyan sötét „kezek” is, amelyek a háttérből irányítják az eseményeket.

Ez egy figyelemfelkeltő cím, amely a Hős 2.0 – az előadások előadására hívja fel a figyelmet

Egy hosszú cím, rövid alcímmel

Szakács Kincső

 

Ez az eszmefuttatások eszmefuttatása. Lesz benne ugráló gondolatmenet, illetve érthetetlen megfogalmazás, amely a szöveg művészi értékét hivatott támogatni.

TESZT-napló, 5. nap

Marthi Szilárd

 

Péntek van. Kissé elfáradt mindenki. Nem mondanám, hogy nagy a nyüzsgés esténként a színházbüfében.

Antigoné összevissza

Máthé Barbara

 

Mielőtt dühömben bármit is írnék az előadásról, muszáj megjegyeznem, hogy német nyelven zajlott, én pedig elmulasztottam fülest igényelni...Kollázs workshop - Benedek Leventével


Benedek Levente továbbra is és folyamatosan dolgozik a COLL[AGE] című kiállítása anyagán, és szeretettel vár mindenkit, hogy személyes gyűjteményével – fontos pillanatok nyomtatott emlékeivel (plakátok, szórólapok, vonat-, mozi- vagy színházjegyek, fényképek stb.) hozzájáruljon a művekhez. 

TÁMOGATÓK

MÉDIAPARTNEREK

SZERVEZŐ300077 Temesvár, Románia
Alba Iulia utca 2. szám
Tel.: 0256 434 814
Fax: 0256 494 029

www.tm-t.ro
www.teszt.ro

E-mail: tesztfestival2019@gmail.com